What a shoe can do

Ik schreef hier eerder over SHOES, nieuwe productie van Sadler's Wells. Raar, maar op de één of andere manier draait alles op dit moment precies rond schoenen. Op weg naar Londen las ik in Metropolitan, het magazine van Eurostar, een artikel over Kristina Blahnik. Ze is kennelijk een schoen-icoon, samen met haar vader, Manolo Blahnik. Het artikel was dermate enthousiast, dat ik een bezoek aan de pop-up shop in Liberty prompt op mijn to do lijstje zette. Maar dat kan ook met de foto van Kristina te maken hebben gehad... Dan ben je terug in België en wie staat in De Morgen Magazine? Juist, Kristina en Manolo... Euh... een pop-up shop in Londen die het nieuws haalt in België. Ja, wat heb ik gemist? Blahnik schoenen zijn kennelijk hot... Zo erg zelfs dat ik ergens een quote zag van een pediater, Dr Suzanne Levine: "I wanna be buried in a coffin that's the shape of a Manolo Blahnik shoe." Ocharme de dragers...
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment