Zijn er grenzen aan creativiteit? - Deel 2

Toen ik de post van gisteren schreef en het had over het steeds weer heruitvinden van bestaande zaken en technieken, moest ik ook aan Julien Silliau denken... Ik was begin dit jaar te gast in Montréal voor de première van de nieuwe show van Les 7 Doigts de la Main, PSY. Voor de show begon zag ik in het programma de naam van Julien en zijn act: German Wheel. Ik dacht spontaan aan de schitterende act van Wolfgang Bientzle in Cirque du Soleil en h2o. Some things are better left untouched...

Maar toen kwam de act in de show en ik was totaal van mijn stuk. De act van Wolfgang blijft subliem, no doubt, maar Julien is erin geslaagd met hetzelfde toestel een totaal andere act te maken, die bovendien perfect past in de show. Julien is in PSY de verslaafde. De cirkel is rond.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment