Jos Burgers komt naar de Schipperskapel!

"Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug."SHAKALAKA! - Jos Burgers

De Onder de slogan Business at the Chapel organiseren we in samenwerking met Lannoo Campus vanaf september elke derde donderdag van de maand exclusieve inspirerende lezingen in de Schipperskapel te Brugge. De reeks lezingen is ontstaan vanuit de idee om creatieve ondernemers met elkaar in contact te brengen, vertrekkende vanuit een boeiend nieuw boek van een business auteur die daadwerkelijk iets te vertellen heeft. Voor een direct contact met de spreker, beperken we bovendien het aantal deelnemers tot 100 personen.

We hebben het genoegen om als eerste spreker niemand minder dan Jos Burgers over onze kapelvloer te krijgen. En wat meer is, niet enkel de spreker is bijzonder, ook het fantastische team dat mee het project realiseert. Een groep van zes enthousiaste jonge vrouwen die aan de Arteveldehogeschool het postgraduaat event management volgen nemen dit project ter harte. Het is in elk geval voor ons verrijkend en hopelijk ook voor hen!

Er zijn dus slechts 100 plekken voor dit event. Snel inschrijven is dus meer dan ooit de boodschap. De meiden hebben trouwens enkele erg leuke verrassingen achter de hand voor de deelnemers. Seminars zullen nooit meer hetzelfde zijn... Mocht je toch niet helemaal overtuigd zijn, hier vind je nog meer info.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment