Met Evita gratis naar LondenDe leukste week om tickets te kopen!SHAKALAKA! - EVITA

Er komen opnieuw hoogdagen aan voor fans van topmusicals! Wist je dat er vorig jaar iemand maar liefst tien keer naar Cats kwam kijken in Kursaal Oostende? Wedden dat die jongeman ook droomt van een trip naar het musicalmekka van Europa? Wel...

London, here YOU come!


Zoals je ondertussen waarschijnlijk wel weet komt deze zomer de originele, Engelstalige versie van EVITA naar Oostende. De allergrootste fans hebben hun plaatsen al gereserveerd, maar er zijn nog goeie vrij voor jou. Heb je nog geen tickets, dan is het nu hét moment om te bestellen!

Als je tussen 12 en 19 juni tickets boekt, maak je kans op een onvergetelijke trip naar de wereldstad van de musicals, Londen! Wij trakteren op vervoer en verblijf, je hoeft alleen maar te ontspannen. En weet je wat? Je mag zelfs de datum van je trip zelf bepalen!

Snel bestellen is dus de boodschap en wie weet ontmoet je EVITA ook in Londen! Uit alle bestellingen die we de komende week mogen noteren wordt één klant uitgeloot die met een gast naar Londen mag.

Praktische informatie
EVITA is te gast in Kursaal Oostende van 29 juli t/m 10 augustus. Er zijn shows van dinsdag tot en met zaterdagavond en matinees op zaterdag en zondag. Alle info staat op www.evitabelgium.be.

Tickets kosten tussen 37 en 70 euro en zijn verkrijgbaar via www.sherpa.be, bij de Box Office van Kursaal Oostende bij  Toerisme Oostende en op 070 22 56 00. Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen extra voordelig naar de middagvoorstellingen!

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment