Een lang EVITA weekend zonder Mac

Vorige week erg leuke perstrip mogen meemaken met een superploeg van Focus-WTV. We mochten in Dartford een kijkje nemen achter de schermen van EVITA. Het werd meer dan een kijkje. De hele cast was heel erg enthousiast en liet de camera toe tijdens de repetities en de voorbereidingen. We mochten de hele show meemaken vanuit een compleet ander perspectief dan de toeschouwers, de bij momenten drukke backstage. Het resultaat is in juli te zien op Focus-WTV. Ik kijk er nu al naar uit.

Maar daarover gaat deze post eigenlijk niet... en toch ook weer wel. Vlak voor het vertrek naar Engeland wou ik nog snel even mijn mails checken. Maar mijn MacBook wou niet opstarten. Vreemd, die machine laat me normaal nooit in de steek. "Het zal wel de batterij zijn," dacht ik en ik viel terug op mijn ipad. Toen ik echter vrijdagmiddag terug in Brugge was en mijn computer wou opstarten kreeg ik die ondanks alle mogelijke toetsencombinaties niet meer aan de praat.

Nu moet u weten dat EVITA tot en met 10 augustus totaal geen 9 to 5 job is. We zijn op dit moment 7 dagen op 7 in de weer. Een lang weekend zonder computer leek mij bijna niet mogelijk. "Karma," antwoordde mijn dochter op mijn noodkreet op Twitter. Gedwongen rust dus. Of toch eerder gedwongen onrust... Op zo'n moment leer je je ipad echt wel goed kennen en ja, je loopt tegen beperkingen aan. Dan besef je toch hoezeer we aan technologie verknocht zijn. Maar het is te doen...


En zo beleefden we een mooi weekend vol Evita activiteiten. Kayleigh en Adèle gingen als ware superstars op stap met pakken flyers.

Kateryna en Natalia lieten de dames op Women on Top kennis maken met dé zomershow van 2014.

En ondertussen is het dinsdag, 14u30. Een nieuwe computer staat te blinken op mijn tafel. Leve Google en DropBox, want op een half uur ben je weer helemaal aan de slag. Ik ben benieuwd of ons eerste grote offensief veel mensen zal overtuigd hebben. Na mijzelf en de journalisten die mee reisden naar Canterbury, vielen Elke, Tim en Jens van Focus-WTV ook voor het talent van de EVITA cast. Het wordt een onvergetelijke zomer. Zonder twijfel.

Mocht u nog geen tickets hebben... www.evitabelgium.be
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment