Meer met Minder

Meer dan 14 jaar ervaring in creativiteit en innovatie


Cyriel Kortleven

Met meer dan 14 jaar ervaring in het domein van creativiteit en innovatie, is CYRIEL KORTLEVEN een veelgevraagde spreker op conferenties, events en interne bijeenkomsten. Hij is auteur van 4 boeken in het domein van creativiteit.

In de voorbije jaren heeft Cyriel het meesterschap ontwikkeld om een open en informele sfeer te creëren. Op een praktische en eenvoudige manier kunnen deelnemers de kracht van creatief denken en doen ervaren. Zijn presentaties zijn erg interactief (zelfs met zeer grote groepen) en worden steeds op maat aangepast aan het doelpubliek.

Over het boek - Meer met Minder

Vandaag worden we geconfronteerd met een overvloed aan producten, diensten, technologieën en informatie. Bij Starbucks hebben we keuze uit 87.000 verschillende combinaties. Per minuut kan je 600 nieuwe YouTube-filmpjes bekijken. Maar soms zorgt zoveel keuze net voor stress, angst en zelfs depressie – zowel op individueel vlak als binnen organisaties. Dit boek biedt je een alternatief: een filosofie voor bedrijven die meer willen bereiken met minder inspanning. Dit alles in drie eenvoudige principes: start met stoppen, vereenvoudig en laat los.

Praktische info
21 mei 2015 - 14 uur
De Schipperskapel, Brugge - 125 euro (excl btw) - Tickets
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment