On being a small part of history

Ozark Henry is blowing our minds


Ozark Henry

In 2015 presenteert Ozark Henry zijn meest ambitieuze project ooit: Paramount, een volledig nieuwe live concertervaring samen met het Nationaal Orkest van België.

Het moet zowat 2 jaar geleden zijn dat Fabio van het NOB me voor het eerst aansprak over dit project. Het was het begin van een boeiend verhaal. Ondertussen zullen Robbe (de manager van Piet) en Pieter (de marketing manager van het NOB) mijn geraas over de campagne en de timing al flink beu zijn. En ondertussen werd het project vorige donderdag ook gelanceerd. En het moet gezegd: dit is een erg indrukwekkend totaalconcept.

Voor mij ligt het zwaartepunt uiteraard op de concerten met het 90-koppig Nationaal Orkest van België, maar er is nog zoveel meer. De eerste videoclip is bijzonder indrukwekkend en de boodschap waar deze mee afsluit snijdt in deze dagen keihard door merg en been: "Respect each individual. Harmony is Paramount." Daarnaast mochten we donderdag ook getuige zijn van een beklijvend mini live concert met het orkest én we kregen een deel van het album te horen in optimale Dolby 9.1 omstandigheden.

Dit project past volledig binnen onze missie: Ozark Henry is definitely blowing our minds.

Af en toe komt een project echt tot leven. Dan sta je verwonderd, krijg je kippenvel. Denk je: "Ik heb de beste job ter wereld!" Dat zijn de momenten waar je het uiteindelijk allemaal voor doet. Het is keihard werken en het loopt niet altijd van een leien dakje, maar deze momenten, die maken het allemaal de moeite waard.

PS: er zijn slechts 3 concerten
Omwille van het exclusieve karakter en de grootschaligheid van de productie wordt Paramount slechts drie keer live gebracht. We zijn trots één van deze concerten te mogen presenteren in Kursaal Oostende op vrijdag 13 maart 2015. Voor tickets (zolang de voorraad strekt), klik hier.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment