Veerle Malschaert test Boegbeeld in Brugge

Veerle is het Boegbeeld voor een nieuwe generatie comediennes

Boegbeeld is onewoman comedyshow van het soort dat u nog nooit zag, één waar je mee mag lachen én huilen. Want niet alleen lachen, maar ook huilen is gezond. Laugh it out loud en cry it oud loud . Lol én col.

Als net gescheiden vrouw en moeder van 2 kinderen, vaart Boegbeeld op kop door de golven van emoties en laat de lach surfen op een zee van verdriet. Want ook al slaat ge te pletter en zijt ge een wrak, ge moet weer opstaan, want ge hangt eraan.

Boegbeeld gaat over troost zoeken en emotionele handicaps
over menselijk en mens zijn in tijden van crisis
over huilende terroristen en emotionele vluchtelingen
over verdriet plassen en flikken in paniek doen slaan
over kinderen die u bij uw eierstokken hebben
over vallen en weer opstaanBoegbeeld is een taboe-doorbrekende voorstelling en louterende ervaring, die je verlicht en troost als een warm zacht dekentje.

Veerle Malschaert past niet in 1 vakje, ze is meer dan comedy, meer dan theater. Veerle Malschaert is Veerle Malschaert: uniek, authentiek, hilarisch en ontroerend. Kwetsbaarder en daardoor sterker dan ooit tevoren.

“Veerle Malschaert is tot nader order één van de weinige vrouwen die zich staande weet te houden in de Vlaamse Comedy. Meer nog: Ze heeft het pad geëffend en is het boegbeeld voor een nieuwe generatie comédiennes."  - profetische woorden van Karel Michiels, De Standaard

Tickets kosten 15 euro en zijn te koop via deze link en eerstdaags ook bij In&Uit Brugge.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment