Relation de Trottoir

Gainsbourg gereïncarneerd

Oktober is Frans in de kapel kennelijk. Na het chanson met Sarah D'Hondt, komt de legende Serge Gainsbourg opnieuw tot leven.

In duet met lolita Gainsbourgoise Nathalie besmet Rudolf Hecke (biograaf van Serge Gainsbourg) u met het Serge Gainsbourg-virus. De meest beklijvende, sexy, harde, geheime, ontroerende passages uit het leven van de geniale sloeber/tovenaar worden in woord en muziek gevat en in een bad van passie gedompeld.

Rudolf ondernam ettelijke ‘pelgrimstochten’ naar Gainsbourgs heiligdommen en zijn adelaarsnest in zijn Parijs, drong door tot de “inner cirle” van het fenomeen en legt voor het eerst Serges verrassende voetafdrukken in België en Nederland bloot. Daarbij vertelt hij het verhaal als na het dichtvallen van een deur. Het publiek wordt opgesloten in Gainsbourgs leven en kijkt naar buiten als door de anus van diens bull-terriër Nana. De wereld komt er blijvend anders uit te zien, Gainsbourg betekent levenslange passie en pijn, tot de blauwe wolken zich sluiten.

Nathalie is de ideale lolita Gainsbourgoise, ze is een interprète van Gainsbourgs songparels zoals ‘la sale gueule’ ze het liefste had: ‘sensuelle et sans suite’.

Deze unieke voorstelling staat op 15 oktober in de Schipperskapel. Tickets zijn vanaf nu te koop via deze link. Let op, er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment