Alles komt terug

Toen ik "jong" was, was ik grote fan van Fame en dan in het bijzonder van de serie The Kids from Fame. Elke aflevering heb ik gezien. Alles moest ervoor aan de kant. Debbie Allen was mijn heldin, maar ook en vooral Bruno, Jay, Julie, Leroy, Coco,... En ik was niet alleen. Die gasten gingen zelfs op wereldtournee. Achteraf is gebleken dat het ook alleen maar op het scherm altijd goed afliep. Achter de schermen was het kennelijk bij momenten een hel... Uit nostalgie: Starmaker.

Nu, dan denk je, dat komt nooit meer, neen nooit meer terug. Maar kijk. De VS worden sinds een paar seizoen overrompeld door een serie die net zo goed Fame 2.0 had kunnen heten: GLEE. Ik heb de eerste aflevering bekeken. En ja... het boeit mij. Misschien is het nostalgie, misschien is het dat verlangen naar eeuwige jeugd. Ik weet het niet. In elk geval, ik vraag me af wat dit in Vlaanderen zal gaan doen. Kennelijk heeft 2BE plannen. Als er een tour komt zoals in de VS, ik ken een zaal... Dit is het slot van één van de voorbije seizoenen: Journey.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment