Waarom boekten we Esmé Bos?

De voorbije dagen (en weken...) lijkt het alsof ik aan iedereen aan het vertellen ben wie Esmé Bos en Bart Voet dan wel zijn, die op 12 oktober naar de Schipperskapel komen. Als ik dan zeg dat het die gasten zijn van El Tattoo del Tigre en Duveltjeskermis, dan gaat (soms) een lichtje branden. De durvers gaan dan verder... "Maar Peter, als je dit zoveel moet uitleggen, waarom boek je dan die artiesten toch?" Ik zou kunnen antwoorden: "Omdat het niet altijd gemakkelijk mag zijn." Maar dat is niet waar. Ik heb Esmé en Bart geboekt om een heel specifieke reden. Ja, ik kende Tattoo del Tigre. Maar ik had eerlijk gezegd ook geen idee wie Esmé Bos en Bart Voet dan wel waren. Tot die ene zaterdagvoormiddag in januari van dit jaar. Toen waren ze te gast in het Radio 1 programma Interne Keuken. Ik was - net zoals Koen Fillet - flink onder de indruk van haar talent. Ik kwam te weten dat Esmé zingt met heel haar lichaam. En ik leerde de artiesten kennen op een heel andere manier ook. Ik laat jullie graag mee genieten van dat radiomoment. Beluister het hier.

Ze deden Koen smelten, dus mijn verwachtingen voor 12 oktober zijn hoog. Wie komt mee ontdekken? Tickets via deze link.

En voor wie liever een video bekijkt...

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment