Sharon Corr is muziek

Tussen 1989 en 2002 was MTV Unplugged één van de meest succesvolle concepten ooit als het om muziektelevisie ging. De meest populaire artisten werden uitgenodigd om een akoestische set te spelen en de beste concerten verschenen ook op CD. In 1999 waren The Corrs aan de beurt.


Samen met mij maakten velen kennis met de muzikale familie (vooral de 3 bloedmooie zussen sprongen in het oog) en het vervolg is bekend. Ze speelden wereldwijd arena's en muziektempels vol. Bono zei ooit over de groep: "Great songwriters - in concert the loudest whisper I have ever heard, don't miss them."

The Corrs hebben een pauze ingelast, maar zowel Andrea als Sharon zijn aan een solo carrière begonnen. Binnenkort mogen we het tweede album van Sharon verwachten en op 10 november komt ze naar Concertgebouw Brugge voor een concert waarin ze nummers uit haar solo albums brengt, maar ook nummers van The Corrs, zoals ze in deze korte video belooft, die we deze week mochten ontvangen...


Onlangs stond ze nog op het podium in Brazilië en de fans waren super enthousiast. Het belooft een mooi concert te worden, dus snel tickets kopen is de boodschap... Tickets vind je bij In&Uit Brugge, alle Free Record Store winkels en ook online.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment