Het meest magische kerstconcert

Anúna - A whisper of Paradise
Voor het eerst te gast in Vlaanderen!SHAKALAKA! - DE SCHIPPERSKAPEL

Anúna is een Iers koor van ongeëvenaarde klasse. Hun unieke aanpak zorgde ervoor dat ze jarenlang het vaste koor waren van Riverdance. Ondertussen genieten ze wereldwijd succes en nu komen ze voor het eerst met een exclusief kerstconcert naar België. Shakalaka! ging op zoek naar een unieke locatie voor dit concert en vond die in de Sint-Gilliskerk van Brugge, waar het koor op 13 december om 20 uur het publiek ongetwijfeld zal betoveren.

Al jarenlang trekt het Ierse topkoor Anúna wereldwijd volle zalen. Een avond muzikale Ierse magie eindigt steevast met staande ovaties. Na de successen van de afgelopen jaren in Nederland doet Anúna eind 2013 eindelijk ook Brugge aan met een exclusief kerstconcert.

Anúna brengt koormuziek van ongeëvenaarde klasse in een unieke stijl. De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn koesteren hun directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt de toehoorder letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen. Anúna excelleert zowel in het traditionele als het eigentijdse klassieke genre. De zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline.

Het kerstprogramma bevat traditionele kerstliederen zoals Silent Night en eigentijdse songs. Anúna weet - door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht - een sfeer te creëren die de luisteraar niet meer loslaat. Een kerstconcert van Anúna garandeert een avond totale betovering.

Praktische informatie
Anúna is te gast in de Sint-Gilliskerk op 13 december om 20 uur.
Tickets kosten 35 euro en zijn verkrijgbaar bij In&Uit Brugge alle vestigingen van Free Record Shop, telefonisch via 0900 70 155 en online via Paylogic.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment