Vergeet 50 shades of Grey, Axel Daeseleire komt naar de Schipperskapel !

237 REDENEN VOOR SEKS


1 - Ze rook lekker
5 - Het gesprek wond me op
16 - Ik wou me jong voelen
58 - Ik had medelijden met hem en ik verveelde me
78 - Ik wou van mijn tandpijn af
94 - Ik wou mijn techniek verbeteren
116 - Het was mooi weer en iedereen was vrolijk
179 - Ik wou wraak nemen op mijn partner
180 - Ik was het zat maagd te zijn
209 - Ik zocht een thuis


Axel en Hans geven zich bloot in de Vlaamse versie van de gelijknamige Nederlandse theaterhit. Ze verwennen u met een feelgoodvoorstelling over het leven zelf voor mannen, vrouwen, echtparen en singles van alle leeftijden. Tussenin draaien de heren plaatjes uit hun eigen collectie en herbeleven ze op overbekende muziek hun eerste liefdes.

Hoeveel redenen heeft u nodig om de koffer in te duiken, van bil te gaan of van jetje te geven? Eén? Twee? Vijf of negendertig? Axel Daeseleire en Hans van Cauwenberghe geven u er 237 in de Vlaamse versie van de Nederlandse theaterhit '237 redenen voor seks'. Op een ouderwetse pick-up draaien ze uit eigen platencollectie terwijl ze op een fijnzinnige manier dit gevoelige onderwerp naar hun hand zetten.  Doen ze intieme confidenties of laten ze hun verbeelding spreken? Pittige anekdotes passeren de revue, intieme ontboezemingen die je met een krop in de keel achterlaten.  Een voorstelling over het leven zelf. Voor mannen, vrouwen, echtparen en singles van alle leeftijden (als je tenminste boven de achttien bent).

“237 redenen voor Seks”, ontwikkeld door theater Orkater een Nederlands topgezelschap en thuisbasis van de onvolprezen theatermaker Alex van Warmerdam. Een feelgood voorstelling én absolute theaterhit !

“Pijnlijk grappig” (De Volkskrant), “Licht, en relevant. Uitstekende voorstelling” (NRC), “Gedurfd, hilarisch, en zeker niet plat” (Elsevier).

PRAKTISCHE INFO


Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe zijn te gast in de Schipperskapel (Komvest 38, 8000 Brugge) op vrijdag 18 december om 20 uur. Tickets kosten 18  euro en zijn verkrijgbaar online en bij In&Uit Brugge.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment