Marieke Dermul

NIEUWE MYSTERIEUZE SOLOIn januari 2014 was Marieke Dermul al eens te gast in de Schipperskapel. Twee dagen was onze kapel gevuld met enthousiaste fans. In juni 2015 komt ze terug met een nieuwe solo en dit keer niet twee maar drie avonden! Kom zeker langs en laat u verrassen door de mysterieuze solo van Marieke Dermul!

Heldendaden en wereldwonderen
Een avondvullend popsong

Zie het als onze blind date. Je weet dat je 25-26-27 juni 2015 om 20 uur in de Schipperskapel moet zijn. Kleed je casual, dat zal ik ook doen. We gaan elkaar herkennen. Maak je daar niet druk over. Ik maak me al druk genoeg.

Verder zou ik nu niks meer willen verklappen. Ik wil me namelijk nergens aan vastpinnen. Want wie weet wat er gebeurt als we elkaar zien.

Ik verheug me.

Tot dan!

Marieke

Concept, tekst & spel: Marieke Dermul
Eindregie: Petra Ardai
Vormgeving PR: Barnaby Luke Savage

PRAKTISCHE INFO
Laat u verrassen door Marieke Dermul op 25, 26 of 27 juni 2015 in de Schipperskapel (Komvest 38, Brugge). Bestel nu uw tickets voor 25 JUNI, 26 JUNI of 27 JUNI.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment