Het najaar van Shakalaka!

Gevarieerd en eigenzinnig

Na het uitverkochte concert van Ozark Henry in maart, werd het wat stil rond Shakalaka! Het team bleef echter al die tijd in de weer en nu presenteert de concertpromotor uit Brugge misschien wel het spannendste en meest gevarieerde najaar ooit.

Het is moeilijk een selectie te maken in het programma maar tot de hoogtepunten in de Schipperskapel behoren ongetwijfeld het intieme flamenco optreden van Federico Ordoñez, halve finalist van Belgium's Got Talent en de voorstelling 237 redenen voor seks van Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe in december.

Belgische première
In oktober produceert Shakalaka! de allereerste tournee ooit in België van het St.-Petersburg State Symphony Orchestra, waarbij ze te gast zijn in Antwerpen, Brussel, Brugge en Oostende. In Brugge en Brussel staat de winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool, Andrej Baranov, als solist mee op het podium.

Wereldtop op BruggeFoto15
Voor BruggeFoto15 haalt Shakalaka! de Iranees-Nederlandse fotograaf Rahi Rezvani naar Brugge. Hij brengt de reeks Raw Emotions waarvoor hij samenwerkte met actrice Halina Reijn. Tijdens deze expo wordt ook het evenement 200 PERCENT georganiseerd, maar later meer daarover.

En er is nog veel meer
Uiteraard houden we u via deze website op de hoogte over het volledige programma. We zien alvast uit naar een boeiend najaar.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment