Snoecks 2017 wordt gelanceerd in de Schipperskapel

De nieuwste editie van het vuistdikke jaarboek vol fotografie en verhalen wordt gelanceerd op 7 oktober 2016, tijdens de vernissage van een groepstentoonstelling in De Schipperskapel (Brugge) van internationale fotografen van wie in Snoecks 2017 recent werk te zien is.

Snoecks palmt de Brugse Schipperskapel het hele najaar in, met een groepsexpo in oktober die aansluit bij de lancering van de nieuwe editie van het jaarboek. Daar wordt werk van Jenny Boot (N), Alain Laboile (F), Marie Cécile Thijs (N) en Henk Van Rensbergen (B).  In november en december solotentoonstellingen van Alain Laboile (F) en Jenny Boot (N) wiens werk ook in Snoecks 2017 is te zien.

Ook te zien in de kapel gedurende oktober en november, is het nieuwe project van Bart Ramakers (B), A Divine Comedy – een heel eigenzinnige kijk op religie en iconografie met een indrukwekkende regie. De foto’s maken deel uit van een exclusieve uitgave van een kalender voor 2017.

De expo start met de vernissage op 7 oktober en is daarna elke zaterdag en zondag gratis te bezoeken tussen 14 en 17 uur.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment