The Dublin Legends komen terug naar Oostende


Kursaal Oostende - 30 september

THE DUBLIN LEGENDS

"We love Oostende. Just hope they put up the right banner this time.
We are NOT the Chippendales!"

The Dubliners veteraan Eamonn Campbell herinnert zich de vorige passage in Oostende nog levendig. Hij kwam toen grappend de greenroom binnen en toonde trots een foto van de banner van The Chippendales. "Look, we're a day early lads. We're on tomorrow!" 

Anecdotes als deze zetten meteen de toon voor de concerten van The Dublin Legends: no nonsens en pure fun. Ierse folk, gebracht door de oervaders van die Ierse folk. En het publiek geniet. De vorige passage bracht heel veel volk op de been en dat zal nu ongetwijfeld niet anders zijn. Het is dan ook met respect en trots dat we de groep opnieuw naar Oostende halen.

Dublin Legends Sean Cannonn, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn weten hoe ze de harten van hun publiek moeten veroveren. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. De artiesten weten met hun enthousiasme een sfeertje te creëren dat je op slag doet vergeten dat je in een theaterzaal zit. Dit is de Ierse pub op zijn best, het kloppend hart van de Ierse dorpen en steden. In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

Tickets nu te bestellen via deze link.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment