Shakalaka! haalt EVITA naar Oostende

Tim Rice en Andrew Lloyd Webbers meesterwerkEVITA

29 JULI - 10 AUGUSTUS 2014 - KURSAAL OOSTENDE

EVITA vertelt het verhaal van Eva Peron, de echtgenote van voormalig Argentijns dictator Juan Peron. De legendarische musical volgt de levensloop van Eva van haar nederige afkomst tot de buitengewone rijkdom, macht en iconische status die haar voor de Argentijnse bevolking tot de ‘spirituele leider van de natie’ maakten.

Meer dan 20 belangrijke awards!
EVITA werd gelauwerd met meer dan 20 belangrijke awards. De verfilming met Madonna en Antonio Banderas in de hoofdrollen won ook een Oscar. EVITA bevat enkele van de meest iconische musicalhits uit de theatergeschiedenis: Don’t Cry For Me Argentina, On This Night of a Thousand Stars, You Must Love Me en Another Suitcase in Another Hall.

Hét theaterevenement van het jaar!
Net zoals eerder bij Cats en MAMMA MIA! wordt ook nu de nieuwe Engelstalige productie opgevoerd, met Nederlandse en Franse vertaling. Andrew Lloyd Webber is zo enthousiast over deze versie dat hij erop aandrong om de show zo snel mogelijk naar Londen te verhuizen, maar we slaagden erin de show nog net hiervoor voor een exclusieve run van slechts 2 weken naar Oostende te halen. Dit wordt zonder meer hét theaterevenement van het jaar!

Praktische informatie
EVITA is te gast in Kursaal Oostende van 29 juli t/m 10 augustus. Er zijn shows van dinsdag tot en met zaterdagavond en matinees op zaterdag en zondag. Alle info staat op www.evitabelgium.be.

Tickets kosten tussen 37 en 70 euro en zijn verkrijgbaar via www.sherpa.be, bij de Box Office van Kursaal Oostende bij  Toerisme Oostende en op 070 22 56 00. Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen extra voordelig naar de middagvoorstellingen!

Kom als VIP!
Er werd een formule uitgewerkt om de musical te combineren met een pre show dinner. Alle info staat op de website van de show: www.evitabelgium.be. Er zijn ook mogelijkheden voor groepen en bedrijven. Contacteer ons hierover via vip@evitabelgium.be.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment