Ozark Henry gaat Symfonisch

Slechts 3 concerten!SHAKALAKA! - OZARK HENRY

Ozark Henry heeft bewezen een vaste waarde te zijn in het Belgische muzieklandschap. Zijn stem herken je uit de duizend. Zijn muziek doet je wegdromen. Het is niet verwonderlijk dat Italië nu ook bezwijkt voor deze rasartiest.

In 2015 gaat hij iets bijzonders doen. Samen met het Nationaal Orkest van België brengt hij exclusief 3 concerten in een unieke symfonische versie. Zo wordt zijn muziek nog grootser dan ze nu al is.

Ozark Henry volgde een klassieke opleiding piano en saxofoon en leerde zichzelf elektrische gitaar spelen. Tijdens het seizoen 2011-12 leerde hij het N.O.B. kennen. Hij was hij bereid om als ambassadeur van het orkest te fungeren.

Dat resulteerde toen in een eerste samenwerking, die nu verder uitgewerkt werd tot een volledig concert. Stefan Blunier dirigeert, net tijdens het slotconcert van het seizoen in 2012, de muziek die door Ozark Henry zelf voor groot orkest bewerkt werd. Van Godspeed tot Indian Summer, van Sweet Instigator tot Vespertine, het zijn stuk voor stuk nummers die in ons geheugen vast zijn komen te zitten en die in hun nieuwe versie meer dan indrukwekkend zijn.

Slechts 3 maal wordt dit programma gebracht en deze concerten (één in Wallonië, één in Brussel en één in Oostende) worden ongetwijfeld één van de culturele hoogtepunten van het voorjaar van 2015, waarvoor er gegarandeerd te weinig plaatsen zullen beschikbaar zijn. Snel reserveren is zeker de boodschap!

Praktische informatie
Kursaal Oostende - vrijdag 13 maart 2015 - 20u00

Tickets kosten tussen 30 en 50 euro en zijn verkrijgbaar via www.sherpa.be, bij de Box Office van Kursaal Oostende bij  Toerisme Oostende en op 070 22 56 00.

Foto Stephan Vanfleteren
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment