De schoonheid en troost van de Belgian Singer Songwriter League

Neeka meets Venus in FlamesWat krijg je als je twee van ‘s lands beste songwriters samen op een podium zet?   Schoonheid en troost, zoveel is zeker.   Maar ook: schitterende samenzang, hemelse melodieën en veel spelplezier! Tijdens deze unieke samenwerking gaan Ilse Goovaerts (Neeka) en Jan De Campenaere (Venus In Flames) voor het eerst samen op pad.   Ze brengen een dwarsdoorsnede van hun verzamelde repertoire, met radiohits en minder bekende pareltjes, en verrassende covers van hun helden.

Neeka bracht net haar 5e album ‘Deeper Well’ uit, geproduced door Bent Van Looy en Das Pop, kreeg een pak lovende recensies, en veel airplay op Radio1 en 2.  Eerder scoorde ze al hits met ‘Don’t hold me back’ feat. Stef Kamil Carlens (Zita Swoon) en ‘Butterfly’, en tourde ze door Europa met Hooverphonic.

Venus In Flames is inmiddels aan zijn 4e album toe, ‘Funeral Dancer’, opgenomen met een schare topmuzikanten (Mario Goossens, Tom Vanstiphout etc.) met daarop ‘Dance With Me’ feat. Sarah Bettens, een radiohit met airplay tot in Griekenland toe!  Eerder tourde hij al door Europa met Milow, K’s Choice of Elbow, en gooiden de singles ‘Better Man’, ‘Cynthia’s Gone’ of ‘Hanging On’ hoge ogen op zowat alle Vlaamse radio’s.

Elk apart stonden Neeka en Venus In Flames reeds op alle grote festivals van België, van Werchter over Dranouter tot Pukkelpop, maar nu staan 2 van de mooiste stemmen van het land samen op 1 podium.   Nu eens intens en intiem, dan weer speels en uitbundig, maar altijd met klasse!

PRAKTISCHE INFO
Neeka en Venus In Flames komen binnenkort naar Brugge. Op 31 oktober 2015 verwachten ze u in de Schipperskapel (Komvest 38 te Brugge) om 20 uur. Zorg dat u er zeker bij bent en koop nu uw tickets online of bestel ze bij In&Uit Brugge!
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment