MBA in één dag mag u niet missen... en wel hierom

3 redenen waarom u er absoluut bij moet zijn


Vorige week vroeg een collega me: "Maar waarom moet ik nu naar dat seminar komen?" Hier alvast 3 redenen waarom u dit niet mag missen:

Heel veel concrete inhoud op korte tijd
We hebben allemaal een drukke agenda en toch beseffen we dat we bij moeten proberen te blijven. We kopen interessante boeken en toch belanden die ongetwijfeld vaak ongelezen in de kast... Dit seminar belicht de allerbelangrijkste managementtheorieën en haalt er de de essentie uit en geeft aan hoe je die direct kunt toepassen in de praktijk.

Brandend actueel
Vele van de managementauthoriteiten die tijdens deze dag aan bod komen zijn nog steeds heel erg actueel. Zoals ik vorige week schreef staat het boek van Stephen Covey nog steeds in de bestseller lijst. David Allen bracht net een nieuwe versie uit van zijn succesboek Getting things done. En verandermanagement is niet weg te branden uit de actualiteit. Al deze zaken en nog veel meer komen aan bod tijdens MBA in één dag. Voor wie alles wil weten heb ik onderaan deze mail de belangrijkste namen nog eens op een rijtje gezet. En zelfs deze lijst is nog niet volledig, want Ben spijkert het seminar ook elke keer weer bij.

Heel veel extra's 
U gaat na het seminar niet met lege handen naar huis. Elke deelnemer ontvangt het 'MBA in één dag' boek én de tiendelige cd box 'MBA in één dag' Management Classics (ter waarde van € 199,50). En uiteraard zorgen we voor een compleet verzorgde catering en een leuke goodie bag.

One more thing... Vergeet de KMO-Portefeuille tegemoetkoming niet en wie ons een mail stuurt kan van mij nog een extra cadeautje krijgen.

En dit weekend is deze leuke intro te zien op Kanaal Z. Nu al op uw scherm...

Praktische info

MBA in één dag met Ben Tiggelaar 
13 oktober 2015 - Concertgebouw Brugge 

Deelnemen aan het dagseminar kost € 795 exclusief BTW, inclusief catering, CD-box, Boek van Ben Tiggelaar en nog veel meer...

Bent u een werknemer, zelfstandige of vennoot van een Vlaamse KMO? Dan recupereert u met de KMO-portefeuille €270 op het inschrijvingsgeld! Meer info op kmo-portefeuille.be of contacteer Kevin Labens voor advies en begeleiding.

U kunt ook in groep komen. Vraag naar onze speciale groepsarrangementen. U profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Stuur een mail naar info@mba2015.be voor meer info.


En helemaal tot slot, zoals beloofd, het lijstje:
Michael Porter over strategie
Stephen Covey over leiderschap
Philip Kotler over marketing
Michael Hammer over reorganiseren
Peter Drucker over management
Kaplan & Norton over de Balanced Scorecard
Robert Quinn over leiderschap
Eliyahu Goldratt over management van processen
Tom Peters over ondernemerschap
Henry Mintzberg over management
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment