Hoeveel redenen hebt u nodig?

237 REDENEN VOOR SEKS


1 - Ze rook lekker
5 - Het gesprek wond me op
16 - Ik wou me jong voelen
58 - Ik had medelijden met hem en ik verveelde me
78 - Ik wou van mijn tandpijn af
94 - Ik wou mijn techniek verbeteren
116 - Het was mooi weer en iedereen was vrolijk
179 - Ik wou wraak nemen op mijn partner
180 - Ik was het zat maagd te zijn
209 - Ik zocht een thuis
Axel en Hans geven zich bloot in de Vlaamse versie van de gelijknamige Nederlandse theaterhit. Ze verwennen u met een feelgoodvoorstelling over het leven zelf voor mannen, vrouwen, echtparen en singles van alle leeftijden. Tussenin draaien de heren plaatjes uit hun eigen collectie en herbeleven ze op overbekende muziek hun eerste liefdes.

Op Cobra.be staat te lezen:

Ja, zo veel redenen zijn er voor seks. Het Nederlandse Theater Orkater maakte er in 2011 een theaterhit rond. Axel Daeseleire, Hans Van Cauwenberghe en Tania Poppe doen het nu over op zijn Vlaams.

In 2007 deed de universiteit van Texas een onderzoek naar waarom mensen seks hebben. Ze kwamen uit op 237 redenen. Die varieerden van 'ik verveelde mij' tot 'ik wou graag een nieuwe handtas'. Het Nederlandse Theater Orkater maakte een theaterstuk op basis van die resultaten. Het werd een hit in Nederland.

Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe maken nu een Vlaamse versie van '237 redenen voor seks'. Ook zij brengen hun platencollectie mee en wisselen anekdotes over seks af met hun favoriete muziek. Maar ze maakten de tekst naar eigen zeggen wel 'sappiger en vettiger'.

Voor Axel Daeseleire draait de hele voorstelling om één vraag: in welke mate is goeie seks belangrijk om een gelukkig leven te leiden? En al zou u hem misschien verwachten in de rol van de man met een erg gezond libido, in dit stuk toont Daeseleire eerder zijn vrouwelijke kant. Het is zijn tegenspeler, Hans Van Cauwenberghe, die hier voluit de door zijn driften aangestuurde macho

PRAKTISCHE INFO

Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe zijn te gast in de Schipperskapel (Komvest 38, 8000 Brugge) op vrijdag 18 december om 20 uur. Tickets kosten 18  euro en zijn verkrijgbaar online en bij In&Uit Brugge.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment