Legendarische BLACK komt naar de Schipperskapel

Zanger van "Wonderful Life" komt naar BruggeColin Vearncombe is waarschijnlijk het best bekend voor zijn legendarische hits ‘Wonderful Life’ en ‘Sweetest Smile’, maar Black (zoals we Colin beter kennen) heeft meer dan 10 albums op zijn naam staan.

In juni kwam zijn meest recente album ‘Blind Faith’ uit. Hij schreef het samen met Calum MacColl (de zoon van Peggy Seeger en Ewan MacColl en de broer van Kirsty) en het werd geproduceerd door de legendarisch Calum Malcolm (The Blue Nile, Prefab Sprout).  Colin vertelt: “Calum Malcolm heeft enkele van mijn favoriete artiesten geproduceerd en ik ben erg trots dat hij het nieuwe album heeft geproduceerd.”

Met zijn typische rokerige stem brengt Colin intense, emotionele songs die op een schitterende manier gearrangeerd zijn. Het nieuwe album is een klassiek Black album geworden dat ook fans van Nick Drake, Scott Walker, Rumer, Robert Palmer en de Pet Shop Boys zal aanspreken. Het feit dat het album gerealiseerd werd met behulp van een crowd-funding campagne. Dat maakt de band met de fans nog intenser.

En nu gaat Colin opnieuw op tournee en op 29 november verwelkomen we hem in de Schipperskapel. Het wordt ongetwijfeld iets bijzonders in de intieme setting van de kapel. “Muziek gaat voor mij altijd over communicatie en touren is een persoonlijke ervaring die vaak even veel gaat over het publiek als over mezelf,” zegt Colin.Praktisch

Zondag 29 november - 20 uur
De Schipperskapel
Komvest 38, 8000 Brugge

Tickets kosten 18 euro en zijn vanaf nu te koop via deze link en bij In&Uit Brugge.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment