Allez Chantez! komt naar Brugge

Uitbundig zangproject Allez, Chantez! neemt hoge vlucht

Voluit samen zingen ook in Brugge!

Vanaf dit najaar kan je ook in Brugge genieten van de gratis zangsessies van Allez, Chantez! Net als in Gent zullen er maandelijks enthousiaste muzikantenduo’s van het gezelschap neerstrijken op een vaste locatie en kan je er terecht voor twee uur 100% interactief entertainment waarin zangplezier centraal staat. Je muzikale ervaring, achtergrond of leeftijd is niet belangrijk… zolang je maar graag zingt en houdt van popmuziek uit verschillende periodes. Allez, Chantez! biedt hiermee een avond gratis zangplezier voor alle deelnemers.

Nieuwe reeks gratis zangsessies
Elke maand zingen maandelijks meer dan 250 zangers samen in de Gentse Parnassuskerk. Vanaf september kunnen zangliefhebbers ook hun hartje ophalen in de Schipperskapel in Brugge. De eerste Brugse zangsessie vindt plaats op zaterdag 24 september 2016. Iedereen die graag zingt is hartelijk welkom!

Voluit samen zingen
Allez, Chantez! ontsproot aan het idee dat samen voluit zingen bevrijdend kan werken, zeker wanneer dit in een veilige omgeving gebeurt die uitnodigt tot expressie. “Omdat we geen blijvend engagement, toegangsgeld of voorbereiding verwachten van onze deelnemers, wordt het gedeeld zangplezier enkel groter. Iedereen kan immers deelnemen! De groep mensen die we weten te bereiken is tussen de 20 en 70 jaar oud en heeft een diverse achtergrond en muzikale ervaring,” klinkt het enthousiast bij Annelore Camps en haar mede-initiatiefneemster Laila De Bruyne. Intussen werkt Annelore als zelfstandig creatief ondernemer om het zangproject uit te bouwen.

Praktisch
Meer informatie over het initiatief is te vinden op de website www.allezchantez.be en de Facebookpagina www.facebook.com/allezchantez

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment