Meet @ the Chapel

Tot september 2017 baatten we met Shakalaka! ook de Schipperskapel uit. Vanaf september droegen we de fakkel over aan de Academie. De contactpersoon is Joost Goethals, die je kunt bereiken via mail. We wensen de Academie even mooie tijden in de kapel als deze die wij mochten meemaken!


Voor het archief, laat ik hier toch maar deze tekst staan...

Zoekt u een unieke locatie voor een vergadering, een concert, een huwelijksviering of een ander evenement? We stellen onze kapel graag ter beschikking. De Schipperskapel is een gerenoveerde en unieke locatie voor diverse activiteiten. Er zijn 2 afzonderlijke ruimtes van 136 en 50 vierkante meter, een ruime inkomhal en een binnentuin. Er is ook gratis parking in de onmiddellijke omgeving van de kapel en gratis wifi.


DE KAPEL

HET TRICLINEUM

- Oppervlakte: 17m x 8m
- Hoogte: 6,65m
- Standaard verlichting is voorzien
- Standaard klankversterking is aanwezig
- Oppervlakte: 10 x 5 m
- Hoogte: 3,73 m
- Standaard verlichting is voorzien
- Geen klankversterking aanwezig

Er zijn 120 kerkstoelen beschikbaar en deze mogen gebruikt worden. We respecteren onze buren en de buurt, vanaf 22 uur mag er geen geluidsoverlast zijn.

ZAKELIJKZoekt u voor uw bedrijf een rustige, unieke locatie voor een boardmeeting of een seminarie? We staan graag tot uw dienst. De ruimte huren kan vanaf 350 euro per dagdeel, exclusief btw.

Inbegrepen
Aanwezigheid van een verantwoordelijke
Normaal onderhoud, verbruik, opkuis, gebruik stoelen,...

Te bespreken
Audio-visueel materiaal

Catering
Er is een voordelige afspraak met een vaste cateraar indien u dit wenst.

Vraag HIER uw offerte aan!

CULTUURHet is de bedoeling om nieuw leven te blazen in het gebouw. Daarvoor is een goede samenwerking met een aantal organisatoren van culturele evenementen noodzakelijk. We gaan dan ook flexibel om met onderstaande tarieven voor culturele evenementen waarvan we vinden dat ze een meerwaarde zijn voor het gebouw. Let wel, de kapel wordt niet verhuurd voor tentoonstellingen. Het is de bedoeling dat de tentoonstellingen het decor zijn voor andere activiteiten.

Een belangrijke opmerking: We respecteren onze buren en de buurt, vanaf 22 uur mag er geen geluidsoverlast zijn. Daarom gaan we in principe enkel akoestische concerten toestaan.

Te bespreken
Audio-visueel materiaal

Catering
Er is een voordelige afspraak met een vaste cateraar indien u dit wenst.

Vraag HIER uw offerte aan!

THE CHAPEL OF AWESOMENESSDe Hall of Awesomeness is een idee van ondernemer Vishen Lakhiani. In het hoofdkwartier van zijn firma Mindvalley in Kuala Lumpur, Maleisië, stelt hij de vergaderzaal gratis ter beschikking voor inspirerende evenementen die georganiseerd worden door medewerkers of buitenstaanders. Het is op die manier de bedoeling om een centrum voor "cutting edge" projecten en ideeën te worden, een thuis voor nieuwe, innoverende ideeën. Vishen nodigt eigenlijk ook iedereen uit om zijn visie over te nemen, aangepast aan de lokale situatie. Vandaar het idee voor de Chapel of Awesomeness.

De Chapel of Awesomeness ontstaat dus op de momenten waarop we de deuren van de Schipperskapel openen voor inspirerende sprekers, ontmoetingen, filmavonden en workshops. De ene week is er een film die we tonen voor onze buren de internaatsstudenten, de andere een ontmoeting met een geniale spreker, of een meditatieklas, of een verrassende workshop fotografie, of... misschien wel uw idee!

Er staan 120 (kerk-)stoelen in de kapel, aangevuld met fel gekleurde zitzakken om een gezellige sfeer te creëren. We kunnen zorgen voor projectie en voor klank...

Heeft u een awesome project? Een seminarie, een bijeenkomst, een performance,... Stuur een mail naar kateryna@shakalaka.be

Talk to us! Als de jury of awesomeness "JA" zegt dan mag u gratis gebruik maken van onze ruimte.

Don't be shy... Be daring!